SOFTWARE VITRALII

Va invitam să download-ați GRATUIT programul, să vă convingeți de frumusețea și utilitatea lui. Testați-l! Doar așa vă veți convinge. Apoi alegeți varianta care vă avantajează.


Glass Eye 2000 Professional Plus

Glass Eye 2000 Enterprise

SOFTWARE VITRALII

Soft-ul Glass Eye 2000 este produs de DragonFly fiind utilizat cu succes atât de producătorii de vitralii în tehnica veche cât și de cei ce folosesc tehnica nouă.

Practic, acest produs ar trebui să fie nelipsit din orice atelier.

Pentru atelierele nu foarte mari recomandam ediția Professional Edition.

Licența GlassbEye 2000 Enterprise Edition o recomandăm marilor ateliere.

Pachetul Software Glass Eye 2000 Professional Edition vă oferă o gama impresionantă de modele gata create de prestigioși artiști în arta vitraliilor. Cu ajutorul unui calculator veți putea aprecia cantitatea de materiale necesare unei lucrări, estimând astfel costul acesteia. De asemenea programul poate modifica un șablon astfel încât acesta să se încadreze în dimensiunile dorite de dumneavoastră. Desigur, exista și alte beneficii pe care le veți descoperi lucrând cu acest program minunat. Arta Monumentala este afiliatul companiei DragonFly in Romania.

Vizionati filmul despre proiectarea vitraliilor

Pentru persoanele care folosesc softul Glass Eye:

Seturile fațetate și piesele fațetate pot fi adăugate în programul Glass Eye pentru a fi tipărite la dimensiunea lor reală.