Livrare

Livrarea produselor se face numai prin coletarie rapida in termen de maxim 24 de ore de la momentul  comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului.

Comenzile lansate pana la ora 12 a unei zile lucratoare (Luni-Vineri) se vor expedia prin curier in ziua comenzii .

Comenzile lansate dupa ora 12 se vor ambala si expedia in ziua urmatoare.

Comenzile lansate in intervalul Vineri (dupa ora 12) – Luni (pana la ora 12) se vor ambala si expedia Luni .

Timpul de livrare este:

FAN COURIER: 1-2 zile lucratoare. 

Consideram comanda dvs ferma si va vom contacta telefonic doar daca avem neclaritati asupra comenzii sau daca avem stoc insuficient.

Modalitati de livrare - Livrarea comenzilor se efectueaza numai prin coletarie rapida. Puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii. Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Conditii speciale - In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Costuri de livrare

Toate produsele for fi expediate prin programul PARTENER al firmei de curierat Fan Curier ZONE FAN CURIER vezi la http://www.fancourier.ro/