Glass Eye 2000 Enterprise

geyeEnte
  Timp livrare:imediat
Adauga in cos
 • Descriere
 • Mai mult

La achiziționarea acestui software (Glass Eye Enterprise) primiți o cheie de acces (asemănătoare unui stick de memorie). Cheia de acces va fi expediată spre dvs. în condiții de siguranță, prin coletarie rapidă. Programul Glass Eye 2000 Enterprise poate fi instalat pe oricât de multe calculatoare doriți, dar programul va funcționa numai în calculatorul în care este introdusă cheia de acces.

ATENȚIE! Cheia de acces trebuie păstrată în condiții maxime de securitate!

Producătorul și distrubuitorul nu raspund pentru pierderea sau distrugerea cheii de acces livrate. Dacă piedeți cheia, sau dacă o deteriorați va trebui să cumparați altă cheie (cheile de acces nu pot fi înlocuite, indiferent de motivele invocate).

Pentru păstrarea cheii în deplină siguranță singurul responsabil este cumpărătorul cheii.

Dacă sunteți un profesionist sau doar un amator care iubește vitraliile, atunci, pentru a proiecta propriile ferestre, produsul pe care l-ați așteptat este  Glass Eye 2000. 

 • Glass Eye 2000 este un software special pentru proiectarea vitraliilor. Cu acest software puteți crea modele precise, care sunt mai ușor de vizualizat și editat decât orice altceva.


 • iriși

  Glass Eye 2000 intensifică procesul artistic

  Glass Eye 2000 vă oferă libertatea de a proiecta orice fereastră vă puteți imagina. Aceasta susține munca de design cu un set de instrumente personalizate care fac ușoare: desenul, aliniamentele, simetria, măsurarea și redimensionarea. Lăsați software-ul să aplice numerele pe piese sau codurile de culoare pentru design-ul ales, apoi imprimați. Puteți calcula chiar materialele necesare modelului ales.


 • birdies

  Vedeți design-ul înainte de a executa vitraliul

  Imaginați-vă posibilitatea de a redimensiona desenele la orice dimensiune. Imaginați-vă posibilitatea de a vedea într-o clipă efectele diferitelor culori de sticlă sau lățimi de plumb. Imaginați-vă că de acum aveți posibilitatea de a-i arăta clientului dvs. design-ul, înainte de execuția vitraliului. Toate acestea, și mai mult, sunt posibile cu Glass Eye 2000.


 • Eleganţă

  Glass Eye 2000 face totul

  Nu este nevoie de a importa sau de a exporta munca dvs. din orice alt desen. Puteți crea, edita la scară, și imprima complet, în Glass Eye 2000. Acesta are caracteristicile esențiale găsite în sistemele costisitoare CAD high-end, dar este proiectat special pentru vitralii.


 • Aloysius

  Este ușor!

  Glass Eye 2000 a fost proiectat de către experți astfel încît utilizatorul să poată utiliza cu ușurință software-ul. Dragonfly are un tutorial care explică pas cu pas fiecare funcție din program. 

 • Marilyn

  Pentru Windows și Mac

  Edițiile Glass Eye 2000 Standard, Professional, și Professional Plus  pot rula pe Windows 98 și pe toate versiunile ulterioare, inclusiv Windows 10. De asemenea, pot rula pe Mac-uri cu Boot Camp, Parallels sau VMware Fusion (cu Windows instalat). Software-ul ocupă 64MB spațiu pe hard disk.

  Toate versiunile Enterprise Edition rulează pe Windows XP prin Windows 7. Versiunea 3.3 și mai mare va rula pe Windows 8 și Windows 10. Enterprise va rula pe Macs cu Boot Camp, Parallels sau VMware Fusion. Enterprise necesită, de asemenea, un port USB. Glass Eye 2000 funcționează bine chiar și pe computerele mai vechi.