Glass Eye 2000 Professional Plus

geyeprof
  Timp livrare:imediat
Adauga in cos
 • Descriere
 • Mai mult
 • Dacă sunteți un profesionist sau doar un amator care iubește vitraliile, atunci, pentru a proiecta propriile ferestre, produsul pe care l-ați așteptat este  Glass Eye 2000. 

 • Glass Eye 2000 este un software special pentru proiectarea vitraliilor. Cu acest software puteți crea modele precise, care sunt mai ușor de vizualizat și editat decât orice altceva.


iriși

 • Glass Eye 2000 intensifică procesul artistic

  Glass Eye 2000 vă oferă libertatea de a proiecta orice fereastră vă puteți imagina. Aceasta susține munca de design cu un set de instrumente personalizate care fac ușoare: desenul, aliniamentele, simetria, măsurarea și redimensionarea. Lăsați software-ul să aplice numerele pe piese sau codurile de culoare pentru design-ul ales, apoi imprimați. Puteți calcula chiar materialele necesare modelului ales.


 • birdies

  Vedeți design-ul înainte de a executa vitraliul

  Imaginați-vă posibilitatea de a redimensiona desenele la orice dimensiune. Imaginați-vă posibilitatea de a vedea într-o clipă efectele diferitelor culori de sticlă sau lățimi de plumb. Imaginați-vă că de acum aveți posibilitatea de a-i arăta clientului dvs. design-ul, înainte de execuția vitraliului. Toate acestea, și mai mult, sunt posibile cu Glass Eye 2000.


 • Eleganţă

  Glass Eye 2000 face totul

  Nu este nevoie de a importa sau de a exporta munca dvs. din orice alt desen. Puteți crea, edita la scară, și imprima complet, în Glass Eye 2000. Acesta are caracteristicile esențiale găsite în sistemele costisitoare CAD high-end, dar este proiectat special pentru vitralii.


 • Aloysius

  Este ușor!

  Glass Eye 2000 a fost proiectat de către experți astfel încît utilizatorul să poată utiliza cu ușurință software-ul. Dragonfly are un tutorial care explică pas cu pas fiecare funcție din program. 

 • Marilyn

  Pentru Windows și Mac

  Edițiile Glass Eye 2000 Standard, Professional, și Professional Plus  pot rula pe Windows 98 și pe toate versiunile ulterioare, inclusiv Windows 10. De asemenea, pot rula pe Mac-uri cu Boot Camp, Parallels sau VMware Fusion (cu Windows instalat). Software-ul ocupă 64MB spațiu pe hard disk.

  Toate versiunile Enterprise Edition rulează pe Windows XP prin Windows 7. Versiunea 3.3 și mai mare va rula pe Windows 8 și Windows 10. Enterprise va rula pe Macs cu Boot Camp, Parallels sau VMware Fusion. Enterprise necesită, de asemenea, un port USB. Glass Eye 2000 funcționează bine chiar și pe computerele mai vechi.