Nano470

Nano470 High Viscosity - Adeziv STICLA-METAL 50gr.

nano
    Timp livrare:1-3 Zile
Adauga in cos
  • Descriere
  • Mai mult
Adeziv lipire STICLA/STICLA și METAL/STICLA folosit mai ales pentru fabricarea mobilierului din sticlă. Poate fi folosit atat cu lampa UV cat si cu o lampa cu neon obisnuit.

Nano 470 este declarat a fi  primul adeziv non-UV din lume conceput pentru lipirea sticlei. Inventatorii au revoluționat industria cu acest nou produs original, non-UV, adeziv de lipire folosit  în industria sticlei decorative.

Potrivit producătorului Nano 470, lipirea pe bază non-UV a fost introdusă cu mai mulți ani în urmă, atunci când artiștii în sticlă și cei ce aplicau cristale fațetate decorative trebuiau să lucreze cu o sursă de lumină UV. Acest tip de lipire era scump, nu deosebit de rapid și cu siguranță a fost considerat un risc pentru sănătate, în special expunerea prelungită la UV.

Adezivul Nano 470 se poate întări cu ajutorul luminii albe, este rapid, previzibil, și se poate folosi în condiții de siguranță, utilizând o sursă de lumină albă fluorescentă obișnuită. Pentru a se efectua lipirea acest tip de adeziv este mai degrabă sigur decât cel folosit cu raze UV, potențial dăunătoare. Costul pentru tuburile fluorescente albe este mult mai mic, iar acestea sunt mai ușor accesibile și  într-o mai mare varietate de dimensiuni, decât alternativa UV.

Adezivul Non-UV este acum declarat a fi "norma" în industria sticlei și a celei de prelucrare a sticlei decorative.

Acum, adezivul Nano 470 de mare rezistență oferă aceeași "predictibilitate și siguranță", în timpul utilizării de zi cu zi pentru lipirea fațetelor decorative, dar și  pentru aplicații mult mai grele cum ar fi lipirea sticlei la rafturi, logo-uri si modele pentru ecrane de sticlă, balustrade sau fațade  sau pentru asamblarea mobilei de sticlă.

Potrivit lui SW Products, Nano 470 nu face doar o legătură de înaltă rezistență sticlă pe sticlă - face, de asemenea, o legătură de înaltă rezistență între sticlă și metal.

Avantajul în utilizarea acestui tip de adeziv este că lumina albă fluorescentă este sigură pentru cei care lucrează în apropiere; puterea incredibilă a lui Nano 470 este lipirea în sine care este sigură și permanentă.

Conform relatărilor Nano 470 este folosit la cabine de duș din sticlă, la lipirea cutiilor din sticlă, la lipirea blaturilor de mese din sticlă de fitinguri din metal, ajuta la lipirea rafturilor de sticlă de un perete de sticlă și este folosit chiar pentru a repara o masă de sticlă spartă. 

Gama de aplicații pentru Nano 470 este la fel de variată ca și aplicarea sticlei în sine.

Puteți citi online (dați click pe textul alăturat) INSTRUCȚIUNILE DE FOLOSIRE oferite de producătorul adezivului Nano 470.